Ramos mist return: "Gezien het resultaat niet verkeerd"

4 april 2018, 13:10

In zijn laatste veertien wedstrijden in de Champions League heeft Cristiano Ronaldo nu 24 keer gescoord. Een beangstigende reeks, vindt zijn ploeggenoot Sergio Ramos bij Real Madrid. Ronaldo scoorde dinsdag twee keer in het eerste duel met Juventus in de kwartfinale van het miljoenenbal. Daarmee hielp hij zijn Spaanse club aan een 0-3 zege in Turijn.

"De omhaal van Ronaldo? Dat was een 'golazo', zegt Ramos over de 0-2 van Ronaldo. "Hij speelt al zoveel jaren op dit niveau, daarvoor heeft hij ook de erkenning van de fans. De vorm waarin hij nu verkeert is beangstigend. Hopelijk kan hij het seizoen ook op deze manier afsluiten. Het resultaat van vanavond? Dat is uitstekend. Alles is perfect verlopen, nu moeten we het thuis afmaken. Het is echter nog niet voorbij."

De return is volgende week in Spanje. Ramos is er dan wegens een schorsing niet bij, aangezien hij vanavond een gele kaart kreeg. "Gezien het resultaat is het niet heel verkeerd om de tweede ontmoeting te moeten missen. Volgens mij is dit de eerste keer dat ik geel heb gekregen terwijl ik juist degene was die onderuit werd gehaald."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen