Buffon: "Cristiano Ronaldo heeft laten zien wie hij is"

3 april 2018, 23:37   Bijgewerkt: 3 april 2018, 23:57

Gianluigi Buffon legt zich erbij neer dat Real Madrid vanavond (dinsdag) duidelijk de overhand had ten opzichte van Juventus. De Italiaanse club verloor in eigen stadion de eerste ontmoeting met de titelverdediger in de kwartfinale van de Champions League met 0-3, waardoor de return van volgende week in Spanje tot een formaliteit verworden lijkt.

"We hebben gezien wat Ronaldo is en altijd is geweest: een speler van een ongekend niveau, die samen met Lionel Messi het hoogste niveau bereikt", aldus Buffon bij Mediaset Premium. Ronaldo maakte in Turijn twee doelpunten. "Beide spelers zijn van vergelijkbare waarde als Diego Maradona en Pelé, gezien het feit hoe ze het verschil kunnen maken en de prijzen die ze met hun teams hebben gewonnen."

"Fouten maken kan gebeuren. Je speelt tegen een ongelooflijke kampioen en zij dwingen je om minder nauwkeurig te zijn dan normaal", vervolgt Buffon. "Je hebt het over mensen die vijfhonderd goals maken, dat doen ze met een reden. Ik voel teleurstelling, omdat we waarschijnlijk zijn uitgeschakeld. Dat is zonde, heel zonde. Maar als je tegen bepaalde teams speelt, moet je ook realistisch zijn en erkennen dat zij sterker zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen