Zidane: "Ronaldo brengt altijd dat beetje extra in de CL"

3 april 2018, 23:21   Bijgewerkt: 3 april 2018, 23:51

Zinedine Zidane zag Real Madrid op bezoek bij Juventus een 0-3 zege boeken. Ondanks die uitslag stelt de trainer van Real dat het allesbehalve een makkelijke wedstrijd was voor zijn ploeg. Volgens de Fransman was het grote verschil tussen beide ploegen Cristiano Ronaldo.

"Het is niet makkelijk om op bezoek bij Juventus drie doelpunten te maken. We hebben goed gespeeld, maar Juventus zette ons echt onder druk", aldus Zidane na afloop in gesprek met Mediaset Premium. "Ook Juventus kreeg goede kansen, maar wij waren beter in de afronding."

Ronaldo was goed voor de eerste twee doelpunten. "Ronaldo was het grote verschil. Hij is met niemand te vergelijken en is er altijd op gebrand om in de Champions League iets extra's te brengen. Die omhaal was fantastisch terwijl hij even daarvoor twee makkelijker kansen om zeep hielp. Dat is voetbal", aldus Zidane, die ook nog de vraag kreeg welk doelpunt hij mooier vond. Die van Ronaldo of zijn eigen volley in de Champions League-finale van 2002. "Die van mij was zeker mooier", klonk het lachend.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen