Spoorboekje: CL gaat verder en Derby della Madonnina

4 april 2018, 07:00   Bijgewerkt: 3 april 2018, 22:02

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 4 april.

Wedstrijden

FC Barcelona - AS Roma (20.45 uur)

De laatste keer dat FC Barcelona en AS Roma in de Champions League tegenover elkaar stonden in Camp Nou, een kleine 2,5 jaar geleden, leidde tot een 6-1 zege voor de thuisclub. Een maand geleden maakte de Italiaanse tegenstander echter indruk door in de Serie A met 2-4 te winnen bij Napoli. Barça is dus gewaarschuwd.

{image[323364][right-half][]}Liverpool - Manchester City (20.45 uur)

Het treffen tussen Liverpool en Manchester City in de heenronde van de kwartfinales van de Champions League is tevens een ontmoeting tussen de twee beste spelers van dit Premier League-seizoen: Kevin De Bruyne bij Manchester City en Mohamed Salah bij Liverpool. Dat moet wel spektakel worden!

AC Milan - Internazionale (18.30 uur)

De Derby della Madonnina stond eigenlijk gepland voor zondag 4 maart, maar vanwege het overlijden van Fiorentina-captain Davide Astori werd het duel toen afgelast. Milan en Inter zijn in de onderlinge confrontaties behoorlijk aan elkaar gewaagd. Van de voorgaande 220 officiële Milanese derby's won Inter er 78 en Milan 76.

Voetbal op tv

18.30 uur: AC Milan - Internazionale, Eurosport 2 - live verslag van het Serie A-duel

20.45 uur: Champions League, Ziggo Sport Select - schakelprogramma met de Champions League-duels

20.45 uur: Barcelona - Roma, Ziggo Sport Voetbal/Veronica - live verslag van het Champions League-duel

20.45 uur:  Liverpool - Manchester City, Ziggo Sport Extra 1 - live verslag van het Champions League-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen