Valverde ziet Barcelona niet als favoriet tegen AS Roma

3 april 2018, 17:52   Bijgewerkt: 3 april 2018, 18:24

Voor FC Barcelona staat woensdag de belangrijke Champions League-wedstrijd met AS Roma op het programma. Trainer Ernesto Valverde verwacht een zeer gelijkwaardige wedstrijd en denkt niet dat de heenwedstrijd in Camp Nou al een beslissing gaat brengen.

Voor FC Barcelona was er in ieder geval goed nieuws uit de ziekenboeg. Zowel Lionel Messi als Sergio Busquets lijkt namelijk weer volledig hersteld te zijn. Messi kon zaterdag tegen Sevilla al invallen terwijl Busquets maandag weer aansloot bij de groepstraining. Volgens Valverde is Barcelona in ieder geval niet favoriet tegen Roma. "Het is voor ons geen verrassing dat ze de kwartfinales hebben bereikt. Ze spelen enorm goed, zowel aanvallend als verdedigend. Als ze in vorm zijn zijn ze moeilijk te verslaan", zegt de trainer tijdens de persconferentie.

"We hebben vijftig procent kans. In deze fase van het toernooi verwacht ik niet dat de beslissing al in de heenwedstrijd valt. Daar zijn de tegenstanders te goed voor", vervolgt Valverde, die ook nog inging op de doelpuntendroogte van Luis Suárez in Europees verband. "Of hij niet gemotiveerd is? Is er ooit een wedstrijd waar hij niet voor gemotiveerd is? Hij weet het doel te vinden en ik hoop dat als hij scoort er snel meer zullen volgen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen