Kashia: "We staan voor gek. Iedereen, stuk voor stuk"

3 april 2018, 10:13

De slechte resultaten van Vitesse liggen volgens Guram Kashia aan de spelers, niet aan de technische staf. De Arnhemse club is bezig met een magere reeks. Na de 5-1 nederlaag bij FC Utrecht en het 0-0 gelijkspel tegen Heracles Almelo werd afgelopen zaterdag met 0-3 verloren van laagvlieger Roda JC Kerkrade.

"Dit is heel erg", zegt Kashia tegen De Gelderlander. De Georgische verdediger begrijpt de fluitconcerten van de Vitesse-fans. "We leveren een wanprestatie. Ik kan het niet anders brengen." Kashia steekt de hand in eigen boezem. "Dit ligt aan ons, niet aan de manager. Wij falen, niet de trainer. Er gelden voor ons helemaal geen excuses. We worden goed voorbereid op de wedstrijden. Maar kijk naar Roda: het was helemaal niets. Onacceptabel. Zielloos. Inspiratieloos. Dan moeten de spelers zwijgen. Wij trekken het boetekleed aan. En niemand anders."

Met een zevende plek in de stand ligt Vitesse nog wel op koers voor de play-offs, al morst het wel veel punten tegen teams uit het rechterrijtje. Soms komt dat door de verdedigende instelling van de tegenstander. "Maar die had Roda helemaal niet. Wij zijn door de ondergrens gezakt. We staan voor gek. Iedereen, stuk voor stuk", vervolgt Kashia. Op de suggestie dat de selectie is uitgekeken op coach Henk Fraser, reageert hij: "Daar is absoluut geen sprake van. He-le-maal niet. Ik heb in mijn acht jaar bij Vitesse nog nooit zo'n slechte wedstrijd meegemaakt. Dat is het. De kritiek op de trainer is volledig onterecht."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen