Olympiakos stuurt selectie weg: "Ga maar op vakantie"

3 april 2018, 08:58   Bijgewerkt: 3 april 2018, 09:13

Olympiakos kroonde zich in de afgelopen zeven seizoenen telkens tot kampioen van Griekenland, maar deze jaargang vallen de resultaten tegen. Eigenaar Evangelos Marinakis pikt dat niet langer.

Van de laatste acht wedstrijden in de competitie won Olympiakos er slechts drie, waardoor het inmiddels zes punten achterstand heeft op koploper AEK Athene. De titelverdediger kwam afgelopen zaterdag op bezoek bij middenmoter Levadiakos niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Dat was voor Marinakis de welbekende druppel: hij heeft de spelers een boete van 350.000 euro opgelegd en hen tevens laten weten dat ze dit seizoen niet meer in actie komen, jeugdspelers zullen in plaats van hen doorschuiven naar het eerste elftal.

"Ik heb miljoenen neergelegd om ervoor te zorgen dat het jullie aan niets ontbrak. Ik heb zelfs drie trainers op straat gezet, maar uiteindelijk zijn jullie de schuldigen. Jullie zijn meer geïnteresseerd in jullie auto's en huizen dan in de club", moppert Marinakis in Griekse media. "Ik heb dit lang genoeg getolereerd. Jullie kunnen vertrekken en op vakantie."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen