Idrissi droomt van Oranje: "Maar ben er nog niet aan toe"

3 april 2018, 08:12

Oussama Idrissi droomt van het Nederlands elftal, maar loopt nog niet op de zaken vooruit. Met vijf doelpunten en zes assists in elf officiële wedstrijden sinds zijn transfer van FC Groningen naar AZ, afgelopen winter, steekt de vleugelaanvaller in elk geval in een goede vorm.

Idrissi is al wel een vaste waarde bij Jong Oranje, maar de stap naar het grote Oranje ziet hij nog niet zitten. "Ik ben daar nog niet aan toe", zegt hij tegen De Telegraaf. "Ik kan en moet nog veel beter worden. Op het moment dat ik elke wedstrijd een ruime voldoende scoor en van grote waarde blijf voor AZ, dan pas mag ik langzamerhand een beetje gaan nadenken over Oranje."

Guus Til, ploeggenoot van Idrissi bij AZ, maakte onlangs wel zijn debuut in Oranje. Dat omschrijft Idrissi als een 'mooi signaal'. "Ik heb uiteraard ook de ambitie om uiteindelijk voor het grote Oranje uit te komen. Guus laat zien dat het niet heel ver weg is. Maar iedere speler heeft zijn eigen route daarin. Ik moet gewoon kei- en keihard blijven werken. En hopelijk komt Oranje dan na verloop van tijd ook op mijn route", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen