Zidane: "Ik heb zoveel geleerd in die tijd bij Juventus"

2 april 2018, 22:26

Zinedine Zidane keert dinsdag voor even terug in Turijn. Als speler stond de Fransman vijf seizoenen op de loonlijst van Juventus, de komende tegenstander van Real Madrid in de Champions League. "Ik heb zoveel geleerd in die tijd", blikt Zidane terug.

Zidane verruilde in 1996 Girondins Bordeaux voor Juventus. "Ik had nog nooit buiten Frankrijk gespeeld. Ik kwam terecht in een echte familie", zegt hij op de persconferentie in aanloop naar het Champions League-duel van dinsdag. "Ik heb hele goede herinneringen, maar nu ben ik trainer van Real Marid. Ik ken beide clubs, en volgens mij komt het DNA overeen. Of ik op een dag trainer wordt van Juve? Zeg nooit nooit, maar ik ben gelukkig waar ik nu ben."

Juventus - Real Madrid is ook een reprise van de finale van vorig seizoen, waarin de Koninklijke als winnaar van het veld stapte. "Dat is tien maanden geleden. Juventus is nu een heel ander team. Zij spelen een goed seizoen. Ik heb hun wedstrijden bekeken, en zij spelen in een goede stijl. Ons seizoen is niet zo goed als van tevoren gehoopt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen