Reiziger doet vanwege Ajax-filosofie ook geen beroep op Younes

2 april 2018, 16:08

Trainer Michael Reiziger schaart zich achter de woorden en filosofie van hoofdtrainer Erik ten Hag en zal Amin Younes daarom ook geen speelminuten geven in het beloftenteam van de Amsterdammers. Dit terwijl hij - anders dan in eerdere berichten - wél mag spelen in Jong Ajax.

Want een speler mag maximaal tien keer in de basis starten in het A-team om nog in actie te mogen komen voor de beloftenploeg in de Jupiler League. Younes startte maar negenmaal in de hoofdmacht en zou in theorie nog mogen spelen in de Jupiler League. Toch gaat hij vermoedelijk geen minuut meer maken.

"Dit is een opleidingselftal, dat heeft Erik ten Hag ook zo uitgesproken. De talenten moeten spelen. Dat beleid heeft Ajax ook al jaren", aldus Reiziger tegenover FOX Sports over de situatie van de overbodig geworden Duitse aanvaller. Een paar weken terug weigerde hij om in te vallen tegen sc Heerenveen, waarna hij werd verbannen naar het tweede team. Hiermee zijn de kansen op een WK voor Younes zo goed als zeker definitief verkeken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen