Hekkensluiter West Brom en Pardew per direct uit elkaar

2 april 2018, 12:41

De wegen van West Bromwich Albion en Alan Pardew scheiden per direct. De hekkensluiter van de Premier League heeft 'in goed overleg' besloten om niet verder te gaan met de manager, die in afgelopen november nog werd aangesteld. Ook assistent-trainer John Carver verlaat de club. Darren Moore neemt tot nader orde zijn taken over.

De laatste acht duels onder leiding van Pardew werden verloren in de Engelse competitie, wat zorgt voor de twintigste plaats in de Premier League. De achterstand op de veilig zeventiende plaats, waar de oude werkgever van Pardew Crystal Palace staat, bedraagt met nog zes duels liefst tien punten. Handhaving lijkt dan ook een onmogelijke opgave voor WBA

Voor Pardew is het de tweede club op rij waar hij ontslagen wordt. Ook bij Crystal Palace moest hij eraan geloven, waarna hij aan het werk ging in West Bromwich, waar hij de opvolger was van Tony Pulis. Langer dan 125 dagen hield hij het bij zijn nieuwe club echter niet vol. Eerder was de manager werkzaam bij onder meer Newcastle United, Southampton, Reading en West Ham United.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen