Van de Beek snapt kritiek van fans: "Logisch als zo spelen"

2 april 2018, 09:13

Donny van de Beek snapt dat de meegereisde aanhang van Ajax zondagmiddag kritisch was richting het spel van de Amsterdammers. Tegen FC Groningen lieten ze horen dat ze 'Ajax' wilden zien. De middenvelder snapt die frustraties. "De kritiek was terecht, want we speelden niet goed."

Dat vertelde hij tegenover NHNieuws. "Dat is logisch als we niet goed spelen, dan mogen ze kritiek hebben. Gelukkig hebben we uiteindelijk gewonnen. Dat is voor hun ook lekker, maar volgende week moet het beter", besefte Van de Beek zich terdege.

In het noorden des lands kwam Ajax er mee weg door een late goal van Klaas-Jan Huntelaar, al had het daar wel de nodige mazzel voor nodig. "Het was een hele slechte wedstrijd en zeker een gestolen overwinning. Maar dat voelt wel lekker. Het voetbal was niet goed, niet fris. Ditmaal komen we er mee weg, maar komende week is dat misschien anders."

Dus moet Ajax zich de kritiek wel degelijk aantrekken en zorgen dat het verbetering toont. Van de Beek: "Veel scherper zijn in de duels en in de tweede ballen. Als je die niet wint, kun je van iedereen verliezen. Dat Groningen heel scherp is tegen ons, snap ik. Iedereen wil van Ajax winnen. Uiteindelijk moeten wij daar beter mee omgaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen