Donk: "Blij dat ik deel uitmaak van de Galatasaray-familie"

1 april 2018, 20:59   Bijgewerkt: 1 april 2018, 21:06

Ryan Donk werd zondagmiddag voor even van de koppositie in Turkije gestoten door het Istanbul Basaksehir van zijn landgenoot Eljero Elia. Door de 2-1 overwinning op Trabzonspor heeft Galatasaray de eerste plek echter 'gewoon' weer terug en daar is Donk blij mee.

"Na de interlandperiode wisten we dat dit een belangrijke wedstrijd was. Een duel dat we absoluut wilden winnen", blikt de oud-AZ'er terug op de clubsite van de Turkse koploper. "We waren gretig, wilden vroeg scoren en dat lukte gelukkig al na zeven minuten."

Door de zege staat Donk met zijn ploeg weer bovenaan de Turkse Süper Lig. "We hadden na de 2-0 (doelpuntenmakers Sofiane Feghouli en Bafetimbi Gomiss, red.) nog wel meer kunnen scoren. Gelukkig waren we achterin wel heel erg sterk", doelde Donk op de slotminuten waarin de opponent na de aansluitingstreffer van Juraj Kucka nog even flink aanzette.

Het is een van de redenen waarom Donk verwacht dat Galatasaray nog wel even bovenaan blijft staan. "Elke wedstrijd is een finale voor ons", weet Donk, die zondag complimenten kreeg voor zijn spel. "Ik werk heel hard. Mijn teamgenoten hebben heel veel vertrouwen in me. Ik ben heel blij dat ik deel uitmaak van de Galatasaray-familie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen