Van Bronckhorst kritisch ondanks de zege: "Moeten vaker scoren"

1 april 2018, 19:44   Bijgewerkt: 1 april 2018, 19:49

Giovanni van Bronckhorst ging ondanks de 5-0 overwinning op Excelsior niet helemaal met een goed gevoel naar huis. Volgens de trainer van Feyenoord had zijn ploeg namelijk meer moeten scoren in de stadsderby. "Dat was mijn boodschap in de rust ook, meer scoren was mogelijk."

Uiteindelijk werd het dus 5-0 en dat was niet alleen omdat Feyenoord zo goed speelde. "Het was ook een ander Excelsior dan normaal in uitwedstrijden, al kwam dat ook door ons. We startten de wedstrijd met veel tempo, waardoor Excelsior eigenlijk geen moment in de wedstrijd kwam." Toch zag Van Bronckhorst nog genoeg verbeterpunten voor na de rust.

"De positie van onze middenvelders had beter gekund en dat vond ik na de rust gelukkig een stuk beter gaan", aldus Gio op de clubsite, die over de hele linie tevreden was. "Vijf keer scoren, de nul houden, winnen; dat stemt me tevreden, ook door de manier waarop we die overwinning hebben behaald. Door de terechte en verdiende zege nemen we afstand van FC Utrecht en hebben we de vierde plaats steviger in handen. Ik ben een blije coach."

Bekerfinale

Bij FOX Sports kreeg Van Bronckhorst nog de vraag hoe hij momenteel kijkt naar de ontmoeting in de bekerfinale, mede omdat (ook) AZ zaterdagavond veel indruk maakte. "Ze hebben veel beweging, ja. Dat is wat we een aantal weken geleden terug ook gehad hebben. Toen hebben we van ze gewonnen. Dus we kijken vooral uit naar de bekerfinale. Of we bang zijn? Nee, wij zijn voor niemand bang." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen