Van der Gaag: "We staan voor schut en dan druk ik me zacht uit"

1 april 2018, 19:17

Mitchell van der Gaag was geenszins te spreken over het optreden dat zijn ploeg zondagmiddag liet zien in De Kuip. Tijdens de stadsderby had Excelsior werkelijk niets in te brengen tegen Feyenoord en ging het hard onderuit (5-0). "We staan voor schut en dan druk ik me zachtjes uit."

Dat waren de woorden van Van der Gaag tegenover FOX Sports, waar hij de wedstrijd met frisse tegenzin kwam analyseren. "Wat we dit seizoen laten zien, brengt veel positiviteit met zich mee", begon de coach. "We staan bekend als een team dat nooit uit de wedstrijd raakt. Dat nooit opgeeft, vervelend is om tegen te spelen. Maar daar was geen sprake van in De Kuip."

Tot teleurstelling van de oefenmeester, die zag dat er kansen hadden gelegen. Althans, bij een normaal spelend Excelsior. "Feyenoord speelde niet eens heel goed. Ja, we kwamen snel achter. Dat hebben we ook vaker gehad dit seizoen. Maar als je ziet dat we overal te laat komen, geen duels aan willen gaan, geen arbeid willen verrichten… Bij ons begint het bij hard werken en vuile meters maken. Maar goed, zeker in de eerste helft heb ik geen elftal gezien en dan komen je tekortkomingen naar boven."

En dus werd het een slachtpartij met Excelsior als ongewenst middelpunt. Van der Gaag: "Je kunt verliezen van Feyenoord, maar de manier waarop niet. Ik kan spreken van een collectieve offday, maar dat is te makkelijk voor mij in deze ambiance. Het is zeer teleurstellend."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen