Streppel eist meer meedogenloosheid achterin bij sc Heerenveen

1 april 2018, 17:46

Jurgen Streppel was tevreden met de overwinning van sc Heerenveen op Heracles Almelo zondagmiddag, maar hoopt wel dat zijn ploeg snel leert dat het ten allen tijde scherp moet blijven verdedigend. "Anders gaan we de komende weken nog onnodig billenknijpen."

Dat vertelde de trainer tegenover FOX Sports. "Het was een verdiende overwinning, al hadden we eerder al verder afstand moeten nemen. We hadden de overhand, al waren er spelhervattingen nodig om afstand te nemen. Maar we kunnen beter, de 1-2 is slechts een matige afspiegeling van de wedstrijd. Het is nog niet zo goed, als dat we bij vlagen kunnen zijn."

Want net als tegen FC Utrecht voor de interlandperiode viel er nog een laat doelpunt in Almelo. "We moeten leren dat een doelpunt altijd nog kan vallen. Dat is een les die we hard moeten leren, zeker richting de play-offs."

Blessures

In aanloop naar het toetje van de Eredivisie, waarop Heerenveen met de huidige achtste plaats op dit moment wel weer recht heeft, moet het mogelijk Reza Ghoochannejhad en Martin Ødegaard missen. Het duo viel geblesseerd uit tegen Heracles. Streppel: "Bij Reza lijkt het mee te vallen en bij Martin in eerste instantie ook. Maar laten we het onderzoek maar afwachten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen