Faber tevreden ondanks verlies: "We hebben alles goed gedaan"

1 april 2018, 17:13

FC Groningen-trainer Ernest Faber stond zondagmiddag na de verloren wedstrijd met gemengde gevoelens de pers te woord. Aan de ene kant kon hij zijn ploeg bijna niets verwijten na een goed duel, aan de andere kant leverde de goede prestatie tegen Ajax geen enkel punt op.

"We hebben een van onze beste wedstrijden gespeeld tot dusver. We doen alles goed, krijgen kansen. Maar we scoren te weinig", wist de oefenmeester tegenover FOX Sports. "Aan de andere kant letten we twee keer niet op en dan verlies je. Zonde, want hebben zoveel goede kansen gecreëerd."

Meer dan de bloemen kreeg Groningen in eigen huis dus niet. Faber: "Zonde, want het geeft zoveel vertrouwen als je zo speelt tegen Ajax. Iedereen praat mee in de rust hoe we het in de tweede helft moeten doen. We hebben het ook prima gedaan, maar niet afgemaakt..."

De laatste treffer van Klaas-Jan Huntelaar was bovendien extra zuur, omdat het weglopen uit de rug iets was dat Faber liet terugkomen op de training van afgelopen week. "Maar in het heetst van de strijd gaat het zo snel. Als je dan even vergeet om je heen te kijken… Dat ze het zo uitspelen is ook een kwaliteit van Ajax."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen