Pusic: "We kwamen voor drie punten en daar speelden we naar"

1 april 2018, 15:45   Bijgewerkt: 1 april 2018, 15:50

FC Twente hield een puntje over aan het uitduel met VVV-Venlo (0-0), maar volgens Marino Pusic hadden de Tukkers er zondag drie verdiend. Het bezoek aan Venlo leverde Pusic in ieder geval aanknopingspunten op om in de resterende wedstrijden degradatie uit de Eredivisie te voorkomen.

"We kwamen voor drie punten, daar hebben we ook naar gespeeld", zegt Pusic tegen FOX Sports. "We hebben een aardig aantal mogelijkheden gehad. Zelf hebben we nagenoeg niets weggegeven. Organisatorisch stond het prima. Ik vind dat we meer verdiend hadden. Echter pakken we maar één punt. Kijkend naar de fase waarin we ons bevinden en de week die achter ons ligt, ben ik heel erg blij met een heleboel elementen die ik vandaag heb gezien."

In De Koel werd doelman Lars Unnerstall door het thuispubliek uitgeroepen tot man of the match. Hij hield Twente een paar keer af van scoren. "Die gozer heeft hun er doorheen gesleept. Het zegt ook iets over ons, dat we naar voren hebben gespeeld en getracht hebben te winnen. Helaas is dat niet gelukt. Dat is een teleurstelling, maar er is ook het gevoel van tevredenheid over de wijze waarop het hebben aangepakt."

Lees ook: FC Twente neemt puntje mee uit Venlo na armoedige vertoning

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen