Ten Hag legt terugkeer Veltman uit: "Joël maakt goede indruk"

1 april 2018, 14:59

Goede trainingsarbeid, en het spitsenduo van FC Groningen hebben geresulteerd in de basisplaats van Joël Veltman bij Ajax. In het Noordlease Stadion vormt hij zondagmiddag het centrale duo met Matthijs de Ligt.

Veltman moest de laatste twee wedstrijden toekijken vanaf de bank. Met zijn terugkeer heeft hij ook de aanvoerdersband weer terug. "Joël traint de laatste weken prima, maakt een goede indruk en wil revanche. Hij is er ook klaar voor", legt Erik ten Hag voor de aftrap uit aan FOX Sports. "Inspelend op deze wedstrijd denk ik dat Joël samen met Matthijs het centrum moet vormen. Ik denk dat Veltman samen met Matthijs heel goed past op de twee spitsen van Groningen."

Wie er niet bij is, en dit seizoen ook niet meer in actie komt voor Ajax, is Amin Younes. Hij werd deze week definitief verbannen naar de beloften. Ten Hag: "In deze fase moet je spelers hebben die er volledig bij zijn betrokken. Hij heeft niet de volledige focus op Ajax. Inmiddels wordt steeds meer duidelijk waarom het zo is. Het gaat nu om de spelers die op het veld staan en bij de selectie zitten, dat zit Amin helaas niet."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen