Magische Ibrahimovic: "Ik heb de fans Zlatan gegeven"

1 april 2018, 08:52

Mooier kon zijn debuut voor LA Galaxy niet: met twee doelpunten hielp Zlatan Ibrahimovic als invaller zijn nieuwe werkgever aan een 4-3 overwinning op Los Angeles FC. Galaxy stond nota bene met 0-3 achter. "Ik heb de fans Zlatan gegeven", reageerde de Zweed na afloop.

Ibrahimovic was vrijdag aangekomen in Los Angeles, en trad een dag later aan. "Ik heb het gevoel dat ik veertig wedstrijden in twintig minuten heb gespeeld", zegt hij op de website van LA Galaxy. "Ik voelde alles. Ik had een jetlag, en had een tijd niet gespeeld. Na mijn eerste sprint begon ik meteen te hijgen. Bij de tweede sprint besloot ik uit te halen en de bal viel binnen. Ik zag de keeper ver voor zijn doel staan. "

Zijn eerste doelpunt - de 3-3 - was van grote schoonheid.. Want Ibracadabra haalde uit halverwege de helft van de tegenstander. "Dan begint de adrenaline. Je wilt niet dat zoiets overgaat. Ik trok mijn shirt uit en wilde het doelpunt vieren met de fans. De energie die door het stadion ging, wilde ik voelen. Ik wilde het hele veld wel over rennen."

Om zijn debuut helemaal compleet te maken, scoorde Ibrahimovic ook nog de 4-3. "Ik blijf hongerig, dit was een goede start."

Video: bekijk de doelpunten van Zlatan bij zijn debuut in de MLS

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen