Dost en Sporting Portugal doen door verlies afstand van titelrace

31 maart 2018, 23:41

Bas Dost heeft met Sporting Portugal definitief afscheid genomen van de titelrace in Portugal. Door een verlies op bezoek bij nummer vier Sporting Braga (1-0) zaterdagavond zijn FC Porto en Benfica zo goed als definitief uit zicht voor de Nederlandse aanvaller, die zijn stempel niet kon drukken op het duel. Raúl Silva werd matchwinner.

De nummer vier van de Primeira Liga, Sporting Braga, verkeert in bloedvorm en dus waren Dost en co. al gewaarschuwd. Braga had de laatste zes duels geen punt laten liggen in de Portugese competities en won telkens met indrukwekkende doelcijfers: twintig doelpunten voor, één tegen. En dat merkte Dost met zijn enclave meer dan. Hoewel de bezoekers meer balbezit hadden, waren de meeste kansen voor Sporting Braga.

Doelpunten leverden dat echter niet op, daarvoor moest Braga wachten totdat Cristiano Piccini zijn tweede gele, en dus een rode kaart kreeg. Drie minuten voor het einde van de wedstrijd bracht Raúl Silva de thuisploeg de overwinning. Daarmee komt het op een puntje van Sporting, dat zelf een achterstand van zes punten (op Benfica) en vijf punten (op FC Porto) heeft op de koplopers. Die laatste ploeg heeft bovendien nog een wedstrijd tegoed.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen