Juventus komt doelpunt Bonucci te boven en wint van Milan

31 maart 2018, 22:35

Het leek er lange tijd op dat AC Milan koploper Juventus punten afhandig zou maken op deze zaterdagavond, maar de ploeg uit de modestad heeft in de slotfase toch moeten buigen voor de regerend kampioen. Er stond lang een 1-1 stand op het bord, maar Juan Cuadrado hielp Juve in de slotfase alsnog over het dode punt: 3-1.

Juventus liet voor de interlandperiode punten liggen tegen SPAL 1907 en zag concurrent Napoli eerder vandaag morsen tegen Sassuolo. Een ideale kans dus om uit te lopen en het begin van de topper was ook goed voor Juventus. Al na acht minuten knalde Paulo Dybala hard raak in de verre hoek. Milan liet zich echter niet uit het veld slaan en kwam hard terug. Uitgerekend Leonardo Bonucci, die in de zomer overstapte naar Milan, scoorde tegen zijn oude club. Hij kopte hard raak van dichtbij en vierde de treffer uitbundig.

In het tweede bedrijf was Milan sterker dan Juventus, dat opvallend weinig wist te creëren. Milan was gevaarlijke en raakte tien minuten na rust de lat. Hakan Calhanoglu teisterde het houtwerk. Toch was het Juventus dat de overwinning uit het vuur sleepte. Invaller Juan Cuadrado kopte tien minuten voor tijd de 2-1 binnen en op prachtig aangeven van Dybala gooide Sami Khedira het duel vervolgens helemaal in het slot: 3-1.

Juventus slaat door de zege een gat van vier punten met Napoli, terwijl nummer zes Milan na een reeks van vijf zeges op rij weer eens verloren heeft.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen