Bayern slacht Dortmund, maar is geen kampioen

31 maart 2018, 20:20

Bayern München heeft zaterdagavond de verhoudingen in de Bundesliga maar weer eens hardhandig bevestigd. Hoewel het door de zege van Schalke 04 eerder op de dag geen kampioen kon worden vandaag, toonde Der Rekordmeister wel duidelijk aan de beste ploeg van Duitsland te zijn. Al bij rust was was het 5-0 (!), zonder dat basisspeler Arjen Robben een sleutelrol had. Hij zag wel hoe Robert Lewandowski in de slotminuten zijn hattrick volmaakte: 6-0.

Samen met zijn ploeggenoten zat Robben opponent Dortmund het hele duel vol op de huid, wat al snel resulteerde in de 1-0 van diezelfde Lewandowski. De Pool maakte ook Bayern's vierde een minuut vlak voor de thee, tussendoor hadden Thomas Müller en James Rodríguez het duel al beslist. Toen Franck Ribéry op slag van rust zelfs nog de vijfde maakte, was de vernedering voor Dortmund compleet.

Zodoende werd het 'hoeft niet' tegen 'kan niet', wat voor 'hoeft niet' uiteindelijk het beste ging. Omdat de scoringsdrift van Lewandowski nog niet was vervuld, kon Bayern vlak voor het laatste fluitsignaal nog een laatste keer juichen (6-0). Daarmee kon het feestje losbarsten bij de thuisploeg, al zal het titelfeest nog even moeten worden uitgesteld tot april.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen