Salah redt ook tegen Palace de meubelen voor Liverpool

31 maart 2018, 15:51

Wie anders dan Mohamed Salah heeft Liverpool aan een overwinning geholpen tegen Crystal Palace. De Egyptische revelatie maakte zaterdag de winnende goal in de uitwedstrijd tegen de laagvlieger: 1-2. Zijn doelpunt viel in de slotfase.

Dat Liverpool de drie punten over de streep zou trekken, lag lange tijd niet in de lijn der verwachtingen. Voor rust maakte de ploeg, met Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum in de basis, geen sterke indruk. In de dertiende minuut kwam de nieuwe nummer twee van de competitie op achterstand door een benutte penalty van Luka Milivojevic. 

Kort na de pauze stelde Liverpool orde op zaken. Sadio Mané profiteerde optimaal van een prachtige voorzet van James Milner. Liverpool kwam daardoor terug in de wedstrijd en bleef dat ook, mede omdat Christian Benteke in korte tijd twee enorme kansen om zeep hielp. Het leek daardoor af te stevenen op een gelijkspel, maar Salah stond in de 84ste op. De aanvaller schoot raak na een voorzet van Andrew Robertson: 1-2. Het is alweer zijn 29ste (!) goal van dit Premier League-seizoen.

Liverpool staat nu tweede, met één punt meer dan Manchester United. Die ploeg heeft echter twee wedstrijden minder gespeeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen