Balotelli: "Ik hoor bij de beste tien spelers ter wereld"

31 maart 2018, 14:08

Mario Balotelli is bezig aan een goed seizoen bij OGC Nice. Met veertien treffers in 21 competitieduels is hij momenteel clubtopscorer. De aanvaller is aan het einde van het seizoen transfervrij en verwacht dat hij de clubs voor het uitkiezen heeft.

Balotelli sluit niet uit dat hij na dit seizoen terugkeert naar zijn thuisland Italië. "Ik zou wel naar AS Roma gaan, vanwege de club, de fans en de spelers", noemt hij een voorbeeld in gesprek met La Gazzetta dello Sport. "Een terugkeer naar AC Milan gaat niet gebeuren. Ik hou van de fans, maar ik ben daar op een vervelende manier vertrokken. Het voelde alsof ze bij de club vonden dat ik daar niks had bijgedragen."

"De club die mij krijgt, doet een koopje omdat ik transfervrij ben", vervolgt Balotelli, die denkt dat hij goed in de markt ligt. "Als ik een prijskaartje had, dan zou dat hoger dan ooit zijn geweest. Mijn doelpunten zeggen wat dat betreft genoeg. Ik denk dat ik bij de tien beste spelers ter wereld hoor. Ik kan me meten met Neymar, Antoine Griezmann en Paulo Dybala. Zij hebben alleen een voorsprong omdat ze Champions League-finales hebben gespeeld en ik niet."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen