Spoorboekje: Seedorf treft Atlético Madrid en onrust in Arnhem?

1 april 2018, 08:56

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op zondag 1 april.

Nieuws

Onrust in Arnhem

In de media verschenen berichten dat Henk Fraser flink onder druk staat bij Vitesse, door de tegenvallende, maar vooral wisselvallende resultaten in de Eredivisie. Dat werd weliswaar ontkend door de clubleiding, maar echt voortvarend gaat het niet in Arnhem. En dat weet je één ding: de druk op de trainer zal ongetwijfeld toenemen. Gaan we daar zondag meer van horen of was het een storm in een glas water?

1 april

Vertrekt Lionel Messi bij FC Barcelona? Wordt Robert Maaskant de nieuwe trainer van Ajax? Mogen we door een administratieve fout alsnog naar het WK voetbal komende zomer? Bij berichten van soorgelijke ongeloofwaardige strekking is het heel verstandig om het dubbel te checken. Wie op de kalender kijkt, ziet dat het 1 april is. De dag van de grappen en grollen.

Wedstrijden

Chelsea - Tottenham Hotspur (17.00 uur)

Kan de kampioen van vorig seizoen, Chelsea, nog bij de top vier en dus Champions League-voetbal komen? Dat is de inzet tijdens de derby van Londen in de Premier League tussen de nummer vier en vijf. Hoewel de laatste weken, mede door de interlands, Antonio Conte weer even uit de negatieve picture is, blijven de resultaten zeer matig. De Italiaan lijkt een zege nodig te hebben om weer een klein beetje vertrouwen terug te winnen.

Anderlecht - Gent (18.00 uur)

De play-offs in België zijn alweer begonnen, maar voor Anderlecht (nummer 2) en Gent (nummer 4), gebeurt dat zondagavond pas. Zij nemen het in de Belgische topper tegen elkaar op. In de laatste ontmoeting eindigde het spectaculaire duel in 2-3, na een rode kaart voor Anderson Esiti. Wordt het wederom zo'n spektakel?

{image[324836][right-half][]}Atlético Madrid - Deportivo La Coruña (20.45)

Bij het aanstellen van Clarence Seedorf stond Depor weliswaar onder de streep, maar met genoeg uitzicht naar boven toe. Dat is inmiddels, zeven wedstrijden en twee punten later, een stuk minder. De afstand naar de veilige zeventiende plaats, bezet door Levante, bedraagt al liefst zeven punten. Daardoor heeft Seedorf een goed resultaat nodig om de moed niet verder te verliezen. Dat Atletí in eigen huis nog niet verloor dit seizoen, zal alleen niet bepaald helpen...

Voetbal op tv

10.00 uur: De Tafel van Kees, FOX Sports 1, voetbaltalkshow

12.25 uur: Ajax - PSG, FOX Sports 5, live verslag van het Future Cup-duel

12.30 uur: VVV-Venlo - FC Twente, FOX Sports 1, live verslag van het Eredivisie-duel

14.30 uur: Arsenal - Stoke City, Ziggo Sport, live verslag van het Premier League-duel

14.30 uur: FC Groningen - Ajax, FOX Sports 1, live verslag van het Eredivisie-duel

14.30 uur: Heracles - Heerenveen, FOX Sports 3, live verslag van het Eredivisie-duel

16.10 uur: Léganes - Valencia, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het Primera División-duel

16.30 uur: Feyenoord - Excelsior, FOX Sports 1, live verslag van het Eredivisie-duel

17.00 uur: Chelsea - Tottenham Hotspur, Ziggo Sport, live verslag van het Premier League-duel

17.55 uur: FSV Mainz - Mönchengladbach, FOX Sports 2, live verslag van het Bundesliga-duel

20.45 uur: Atlético Madrid - Deportivo, Ziggo Sport, live verslag van het Primera División-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen