Larsson wil met Zweden naar het WK ondanks blessure

31 maart 2018, 11:28

De blessure van Sam Larsson kwam op een voor hem zeer vervelend moment: de Feyenoord-aanvaller kon zich niet meer laten zien in een van de laatste testmomenten bij Zweden in aanloop naar het WK. Bovendien was het maar de vraag of hij de bekerfinale zou halen. Die laatste vraag kan positief beantwoord worden. Voor die eerste is dat anders.

"Het was precies op het moment dat ik in goede vorm stak en mijn plek in het team gevonden had", vertelt de Zweed over zijn blessure in De Telegraaf. "De timing van een blessure is nooit goed, maar nu was het echt drama. Het nationale team en het WK hebben heel vaak door mijn hoofd gespookt. Nu ik weer fit ben, moet ik de vorm en het ritme van toen weer vinden."

Tot dusver speelde Larsson 'slechts' drie interlands (één goal, bij zijn debuut), maar daar moet voor het WK verandering inkomen, vindt hij. In de laatste oefenwedstrijden tegen Zuid-Korea, Duitsland en Mexico hoopt hij op een nieuwe kans. "Dan zal ik ervoor zorgen dat ik heel goed ben. Ik denk dat ik kwaliteiten heb die het team zou kunnen gebruiken. Ik ga alles opzij zetten om het WK te halen."

?Voor die tijd moet de aanvaller eerst spelritme opdoen bij de Rotterdammers om tijdens de bekerfinale een rol van betekenis te kunnen spelen. Daar is hij normaliter in elk geval wél bij.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen