Willem II'er Lachman hoopt op buitenlands avontuur na dit jaar

31 maart 2018, 09:52

Darryl Lachman en Willem II kwamen er niet uit als het gaat over een nieuw contract en dus kwam deze week het nieuws naar buiten dat zijn verbintenis formeel afloopt na dit seizoen. Hoewel de verdediger nog geen officiële keuze gemaakt heeft wat hij gaat doen, zou hij graag weer eens in het buitenland willen spelen.

Eerder kwam hij nog uit voor Sheffield Wednesday, in Engeland. "Ik wil nog een avontuurtje pakken. Ik wil ooit weer naar het buitenland en dan wel slagen", vertelt hij tegenover Omroep Brabant. "Al wil ik niet uitkomen in een derdewereldland. Verder maakt het niet uit, als het maar een land is waar je betaald krijgt. Op dit moment speelt er nog niets. Ik ben ook vol met Willem II bezig."

De afgelopen week was hij met de nationale ploeg van Curaçao op pad. Tegen Bolivia maakte hij een eigen doelpunt. "Jammer genoeg wel. Het was wel een mooi doelpunt. De bal kwam achter mij, op mijn hak en hij vloog zo de kruising in", aldus de verdediger, die desondanks wel volop genoot. Lachend: "Vooral van het weer."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen