Gisteren gemist: Fortuna koploper, Dolberg vrijwel hersteld

31 maart 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 30 maart.

Dolberg mogelijk terug in selectie Ajax, Huntelaar twijfelgeval

Voor Ajax staat zondag de uitwedstrijd met FC Groningen op het programma. Erik ten Hag zag de geblesseerde Kasper Dolberg vrijdag weer aansluiten bij de groepstraining en zegt dat de Deen mogelijk zijn rentree kan maken in de wedstrijdselectie. Klaas-Jan Huntelaar is nog een twijfelgeval.

Advocaat: "Verbaasd dat Fraser voor Sparta koos"

Dick Advocaat was enigszins verbaasd toen hij hoorde dat Henk Fraser komend seizoen de nieuwe trainer van Sparta Rotterdam zal worden. De huidige coach van de ploeg had verwacht dat de Vitesse-trainer juist naar een grotere club wilde verkassen.

De Ligt: "Als je minder speelt is de hype weer weg"

Matthijs de Ligt richt zich na een bijzondere week bij het Nederlands elftal weer op de competitie met Ajax. In Oranje speelde de verdediger zowel tegen Engeland als Portugal een zeer goede wedstrijd. Toch wil hij niet te veel stil blijven staan bij de 'hype' die er om hem heen ontstaan is.

Zinderende titelstrijd: Fortuna Sittard herovert koppositie

Eerder dit seizoen had Fortuna Sittard enige tijd de eerste plaats van de Jupiler League in handen, maar verloor deze mede door alle onrust rondom de inmiddels ontslagen trainer Sunday Oliseh. Vrijdagavond viel alles echter goed voor de Limburgers: NEC Nijmegen en Jong Ajax verloren, terwijl Fortuna een ruime overwinning boekte.

Zlatan gepresenteerd: "Ben oud geboren en zal jong sterven"

Zlatan Ibrahimovic werd vrijdag officieel gepresenteerd bij Los Angeles Galaxy. De 36-jarige Zweed veegde tijdens de persconferentie direct alle twijfels over zijn fitheid van tafel. De aanvaller zegt dat het voorbestemd was dat hij bij de MLS-club zou gaan spelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen