Zlatan gepresenteerd: "Ben oud geboren en zal jong sterven"

30 maart 2018, 23:45   Bijgewerkt: 30 maart 2018, 23:58

Zlatan Ibrahimovic werd vrijdag officieel gepresenteerd bij Los Angeles Galaxy. De 36-jarige Zweed veegde tijdens de persconferentie direct alle twijfels over zijn fitheid van tafel. De aanvaller zegt dat het voorbestemd was dat hij bij de MLS-club zou gaan spelen.

"Deze transfer had eigenlijk al voor mijn komst naar Manchester United doorgang moeten vinden. Ik wilde hier komen, maar toen ging het niet door. Het was voorbestemd dat ik hier alsnog zou eindigen", verklaart Ibrahimovic, die stelt dat mensen zich over zijn knieblessure geen zorgen hoeven te maken. "De leeuw is nog hongerig. Ik ben oud geboren en zal jong sterven. Ik ging naar Engeland in een rolstoel en veroverde Engeland in drie maanden. Ik kom deze competitie ook een boost geven."

De aanvaller trainde vrijdag voor het eerst mee, maar kan mogelijk zaterdag al zijn debuut maken. "Ik ben beschikbaar en wil spelen. Ik voel me net een kind dat eindelijk het snoepje krijgt dat hij al zo lang wilde. De MLS is een zeer goede competitie, die snel groeit. De interesse in voetbal groeit hier ook en ik weet dat deze competitie uiteindelijk hetzelfde niveau als Europa kan bereiken", klonk het positief.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen