Vreven tevreden: "Alles valt nu meer onze kant op"

30 maart 2018, 18:09   Bijgewerkt: 30 maart 2018, 18:22

NAC Breda gaat zaterdagavond op bezoek bij koploper PSV. Trainer Stijn Vreven maakt zich vooral zorgen over het aantal geblesseerde spelers in zijn selectie. Hij verwacht dan ook dat zijn ploeg het bijzonder lastig zal gaan krijgen in het Philips Stadion.

Voor het duel met PSV kan Vreven in ieder geval niet beschikken over de geschorste Fabian Sporkslede en de geblesseerde Mitchell te Vrede, Thomas Agyepong, Giovanni Korte, Chiro Ntoko, Lucas Schoofs en Olivier Rommens. Zelf zit de trainer in Eindhoven zijn laatste duel schorsing uit. Vanaf de tribune zag hij de laatste weken dat de arbitrage vaker in het voordeel van NAC floot. "Alles valt nu meer onze kant op. We krijgen een keer een strafschop mee en sinds de winterstop hebben we geen doelpunten uit corners geïncasseerd, terwijl in de eerste seizoenshelft acht corners binnen gingen", zegt hij tegen BN/De Stem.

NAC won dit seizoen tweemaal knap van Feyenoord, maar Vreven waarschuwt dat mensen niet moeten verwachten dat ook tegen PSV wel even gewonnen wordt. "Tegen FC Utrecht wordt PSV het eerste half uur van het kastje naar de muur gespeeld en toch wint PSV eenvoudig met 3-0. Dat zegt veel. De moeilijke momenten komen ze goed door en ze slaan toe wanneer ze de kans krijgen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen