Fraser dreigt Castaignos ook bij afwezigheid Matavz te passeren

30 maart 2018, 15:28

Tim Matavz is een twijfelgeval bij Vitesse, maar het is niet vanzelfsprekend dat Luc Castaignos de Sloveen tegen Roda JC vervangt. Henk Fraser neemt in overweging om de pas zeventienjarige Thomas Buitink te laten debuteren in de basis.

Matavz kampt met spierklachten en werkte tijdens de interlandperiode aan zijn herstel. "Het is even afwachten wat de reactie is", zegt Fraser volgens De Gelderlander. "Als alternatieven hebben we Luc Castaignos en Thomas Buitink. Buitink is een serieuze kandidaat voor de spitspositie."

Wanneer Fraser Castaignos zaterdag passeert, is dat typerend voor het seizoen van de spits. "Voor Luc Castaignos verloopt het seizoen teleurstellend", aldus Fraser. "Hij is op en top prof. Waar anderen als reserve soms nog wel eens willen inhouden, gaat Luc elke training volle bak."

Fraser vervolgt: "Hij vraagt zo het maximale van de basisspelers. Op zijn mentaliteit is niets aan te merken. Maar het is duidelijk dat ook hij baalt van dit seizoen. Hij had er echt iets anders van verwacht. En dat geldt voor mij als trainer ook."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen