Robbemond voelt energie bij spelersgroep: "Klaar voor FC Utrecht"

Robbemond voelt energie bij spelersgroep: "Klaar voor FC Utrecht"

30 maart 2018 – Coach Reinier Robbemond voelt dat er bij Willem II heel veel energie heerst momenteel. Voor het duel tegen FC Utrecht is de trainer, die recent het stokje overnam van Erwin van de Looi, dan ook vol goede moed, al moet hij het wel stellen zonder Ismail Azzaoui (griep) en Eyong Enoh."De energie spatte er deze week op de trainingen vanaf. De jongens hebben scherp getraind en zijn klaar voor Utrecht. Het is een lastige ploeg met een geheel eigen speelwijze die lastig is om te bespelen. Het zal afhangen van onze uitvoering hoe de wedstrijd verloopt", aldus de coach op de clubsite.

De weken van de interlandperiode hebben de Tilburgers ook geen windeieren gelegd, denkt Robbemond. "De rust rondom het interlandweekend gaf ons wat meer tijd om op tactische zaken te trainen. Voor ons is het jammer dat Darryl Lachman, Kostas Tsimikas en Kristófer Kristinsson er niet waren, maar voor die jongens is het natuurlijk mooi om voor hun land uit te komen."

Robbemond hoopt dat alle voorbereidingen voor het juiste resultaat gaan zorgen tegen de Domstedelingen, gecoacht door Jean-Paul de Jong. "Ik kon heel goed met Jean-Paul opschieten. Hij was een sfeermaker met goede humor. We moesten daar iedere dag scherp zijn, op elkaar maar ook op onze spullen."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 22 februari 2020

  2. vrijdag 21 februari 2020