Stegeman ziet roerige contractperiode niet als nadeel bij Heracles

30 maart 2018, 14:57

In een voor spelers hectische fase van het seizoen gezien alle contractverlengingen, treft Heracles Almelo concurrent sc Heerenveen in de Eredivisie. Toch denkt trainer John Stegeman dat het niet per se negatief hoeft uit te pakken voor de vorm van zijn ploeg. "We gaan volle bak geven tegen Heerenveen, dat is een mooie uitdaging."

Op de clubsite blikt de coach vooruit op het treffen in eigen huis tegen Heerenveen. "We hebben thuis dit jaar een aardige status. Dat is uiteraard geen garantie, maar dat hebben we tot nu toe goed gedaan. We willen dit graag vasthouden en uitbreiden", aldus een optimistische Stegeman.

"Natuurlijk is dit een aparte periode met al het contractnieuws, maar er zijn jongens die vechten voor een nieuwe club, een transfer of een nieuw contract", vervolgt hij. "Bovendien heeft iedereen uitgesproken te willen vechten voor goede resultaten in de laatste zes wedstrijden. Ik ben niet bezig met de play-offs maar kijk van wedstrijd naar wedstrijd. Zondag Heerenveen, dat is het belangrijkst."

Net als opponent Heerenveen is ook Heracles zo goed als fit. Alleen Jeff Hardeveld (knieblessure, einde seizoen) ontbreekt in Almelo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen