Streppel waakt voor individuele kwaliteit van Heracles Almelo

30 maart 2018, 14:26

SC Heerenveen-trainer Jurgen Streppel ziet het duel met concurrent Heracles Almelo van komend weekend als een hele belangrijke. Op bezoek in Overijssel wil hij met zijn ploeg zondag punten pakken in de strijd om de play-offs, die de Friezen koste wat het kost willen halen. 

"Heracles staat in de beurt bij ons, net als ploegen als FC Groningen, VVV-Venlo en PEC Zwolle. Ze zijn dus vergelijkbaar qua niveau, hebben bijna evenveel punten (31 om 30 voor Heracles, red.)", weet Streppel, op de clubsite. De oefenmeester kon in aanloop naar de ontmoeting niet beschikken over zijn (jeugd)internationals, toch vindt hij dat niet erg.

"Dat is ook mooi, dat je zoveel jonge jongens hebt die voor hun land mogen uitkomen", vindt hij. Maar mede daardoor wordt het niet eenvoudig in Almelo, al ligt dat ook aan de opponent van sc Heerenveen. "Zij hebben individueel een paar hele sterke spelers die het verschil kunnen maken in een hecht collectief. Maar we willen winnen om er alles aan te doen om de play-offs te halen."

In de eindfase van de competitie is de selectie van de Friezen zo goed als fit. Alleen de langdurig geblesseerde Warner Hahn is nog niet inzetbaar, terwijl Dave Bulthuis hard op de weg terug is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen