Feyenoord sowieso zonder Van Persie, Jørgensen vraagteken

30 maart 2018, 14:16   Bijgewerkt: 30 maart 2018, 16:03

Feyenoord kent personele problemen in aanloop naar de stadsderby van zondag tegen Excelsior. Robin van Persie ontbreekt sowieso, achter de naam van Nicolai Jørgensen staat door een heupblessure een vraagteken. Dylan Vente is in dat geval de meest logische vervanger.

"Robin van Persie is niet inzetbaar", laat Giovanni van Bronckhorst weten op de persconferentie van Feyenoord. "Verder is Nicolai Jørgensen niet fit teruggekomen van de interlands. Afwachten of hij morgen (zaterdag, red.) kan trainen.'

Van Persie kampt met een kuitblessure. "Het gaat wel beter, maar het is nog niet goed genoeg. Hij is uitgevallen tegen PEC en het is erger dan ik toen verwacht had", citeert RTV Rijnmond de Feyenoord-trainer. "Van Persie heeft een moeilijke aanloopperiode gehad. Het is altijd moeilijk als je in januari in een nieuwe omgeving instapt. Wel jammer voor ons, natuurlijk."

Volgens Gio is het niet zo dat Feyenoord Van Persie klaar wil stomen voor de bekerfinale op 22 april tegen AZ. "De competitie is voor ons ook belangrijk. We hebben hem gehaald, omdat hij een meerwaarde is voor het team. Niet voor de bekerfinale." Ook Sam Larsson is op de weg terug bij de Rotterdammers en moet fit geraken voor de eindstrijd in de KNVB Beker. 

Lees ook: Van der Gaag heeft aanvallend meer wapens tegen Feyenoord

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen