Van der Gaag heeft aanvallend meer wapens tegen Feyenoord

30 maart 2018, 12:04

Mitchell van der Gaag heeft voor het duel met Feyenoord weer meer aanvallende opties dan de weken voor de interlandbreak. Mike van Duinen keert terug na zijn schorsing, terwijl Stanley Elbers mogelijk ook weer speelminuten kan maken na een kwetsuur. Dus kan Excelsior wellicht wederom een goed resultaat behalen in een uitduel.

"Dat zegt iedereen, dat er dan dus ook iets valt te verwachten in De Kuip," reageert trainer Van der Gaag op het feit dat zijn ploeg buiten het eigen stadion het beter doet dan bijvoorbeeld de opponent uit Rotterdam-Zuid tegenover RTV Rijnmond. "Maar zo simpel werkt dat natuurlijk niet. Dit blijft een lastige wedstrijd tegen één van de topclubs in Nederland."

Toekomst

Naast over het duel tegen Feyenoord gaat het op Kralingen ook nog altijd over de toekomst van Van der Gaag. Nadat de oefenmeester zijn afscheid aankondigde, is er wel het een en ander gebeurd rondom de trainer. "Maar er is nog niks concreets. Ik heb wat belletjes gehad uit Portugal, met de vraag wat de plannen zijn voor komend seizoen. Ook in Nederland speelt er wel wat, maar nog niets concreets. Wat dat betreft is er niets nieuws te melden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen