Bertrams: "PSV in mijn hart, maar ook voor NAC gevoel gekregen"

30 maart 2018, 08:37

Hij kwam als talentvolle keeper in de PSV-jeugd, was ballenjongen in het Philips Stadion en maakte er zijn debuut als prof. Maar zaterdag staat Nigel Bertrams (25) met NAC Breda tegenover zijn oude liefde. "De eerste biedingen zijn al binnengekomen", grapt de doelman.

Iedereen die PSV een warm hart toedraagt, zou een cadeautje van Bertrams waarderen. "Zo werkt het natuurlijk niet en dat snapt iedereen ook wel", zegt hij in het Eindhovens Dagblad. "Ik heb lang gevochten om deze plek te krijgen en ga het nu niet meer afgeven. Elke topsporter gaat voor het beste resultaat en wij doen het uiteraard ook voor onze fans."

De voorpret vindt Bertrams leuk, maar vanaf vrijdag gaat de knop om. "Ik kan er nu nog wel om lachen, maar ga me er vanaf de dag voor de wedstrijd voor afsluiten. PSV zit in mijn hart, maar ook voor NAC heb ik in de korte tijd dat ik hier ben gevoel gekregen. Ik wist vooraf al dat het een club is met fantastische supporters, die voor een heerlijke voetbalsfeer zorgen."

Bertrams wist bij PSV nooit door te breken, en verkaste naar Willem II. Hij is nu bezig aan zijn eerste seizoen bij NAC.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen