Toekomst Novakovich positief: "Eredivisie ideaal scenario"

30 maart 2018, 09:25

De toekomst van Andrija Novakovich (21) ziet er rooskleurig uit. De spits van Telstar, gehuurd van het Engelse Reading, maakte deze week zijn debuut voor de Verenigde Staten en bestaat voor de Amerikaan voldoende belangstelling.

Novakovich is met achttien doelpunten één van de boegbeelden van het Telstar-succes in de Jupiler League. Als zijn verhuurperiode in Velsen-Zuid er straks op zit, wordt het interessant waar de toekomst van hem ligt.

"Een ideaal scenario zou zijn om na een goed jaar in de Jupiler League nog een jaar als huurling in de Eredivisie te spelen. Daarover gaan we binnenkort met Reading in gesprek", zegt zijn zaakwaarnemer Chiel Dekker in De Telegraaf. Volgens de krant volgen sc Heerenveen, Heracles Almelo, FC Twente en Sparta de ontwikkeling van Novakovich.

De spits speelde deze week een klein kwartier mee in het gewonnen oefenduel van de Verenigde Staten met Paraguay (1-0). Donderdag meldde hij zich weer in Velsen-Zuid, om zich voor te bereiden op de uitwedstrijd van vrijdagavond tegen FC Oss.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen