Sterkhouder Rekik kijkt uit naar ontmoeting met 'vriend' Bruma

Sterkhouder Rekik kijkt uit naar ontmoeting met 'vriend' Bruma

29 maart 2018 – Karim Rekik heeft zich in de luwte bij Hertha BSC opgewerkt tot een van de vaste krachten bij de ploeg uit Berlijn. De Nederlander wordt, ondanks een vervelende spierblessure, gezien als een van de beste aankopen van de afgelopen zomer. De oud-PSV'er is blij met zijn ontwikkeling en kijkt uit naar de ontmoeting met zijn vriend Jeffrey Bruma.Komend weekend speelt hij in de Bundesliga namelijk tegen het VfL Wolfsburg van zijn oude ploegmaat bij PSV. "We zijn in die tijd goede vrienden van elkaar geworden. We hebben goed en vaak contact. Ik kijk er naar uit om hem te zien", vertelt Rekik op de clubsite. Beide achterhoedespelers zaten overigens niet bij de eerste voorselectie van het Nederlands elftal en hadden dan ook een weekend vrijaf. 

Die rustperiode kwam voor Rekik, die in de weken daarvoor kampte met wat blessures, overigens geen overbodige luxe. "De twee weken rust waren goed voor mijn lichaam, na drie zware wedstrijden waarin ik negentig minuten maakte. Nu groei ik weer langzaam naar mijn oude niveau toe."

En op dat niveau doet hij de fans en Hertha BSC veel plezier. Rekik voelt dan ook veel vertrouwen van de supporters in Berlijn. "Het voelt goed om de steun van onze fans te krijgen. Ik zal dan ook altijd honderd procent geven. Het is leuk wanneer je ziet dat mensen dat herkennen en ook waarderen."

Lees ook: Rekik floreert in Berlijn na leerzame periode in Marseille

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 25 mei 2019

  2. vrijdag 24 mei 2019

  3. donderdag 23 mei 2019