FC Emmen licht opties, RKC heeft slecht nieuws voor vijftal

29 maart 2018, 16:57   Bijgewerkt: 29 maart 2018, 17:07

FC Emmen gaat langer door met Glenn Bijl, Gersom Klok, Hilal Ben Moussa en Tim Siekman. De club uit Drenthe heeft de eenzijdige opties in de contracten van het viertal gelicht. Minder goed nieuws is er voor Willem Huizing Mario Bilate, Henk Bos, Stef Gronsveld, Youri Loen en Joris Voest; zij hebben te horen gekregen dat hun contracten niet verlengd worden.

Op de clubwebsite vertelt directeur Ben Haverkort waarom de contracten van de vier spelers zijn verlengd. "Over de prestaties van deze vier spelers zijn we het huidige seizoen bijzonder tevreden, daarom maken we dankbaar gebruik van de overeengekomen eenzijdige opties in deze contracten, zodat dit kwartet tot medio 2019 vast ligt."

RKC Waalwijk

Er is ook contractnieuws uit Waalwijk. Jordy Deckers, Mohamed Mezghrani, Roel van de Sande, Johan Voskamp en Serginho Greene mogen uitkijken naar een andere club. RKC Waalwijk heeft ervoor gekozen om ofwel de opties in de contracten niet te lichten, ofwel de aflopende overeenkomst niet te verlengen. Met Hans Mulder en verdediger Ingo van Weert wordt wel gesproken over een toekomst in Waalwijk.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen