Go Ahead zegt contracten Schenk, Stevens en Suk op

Go Ahead zegt contracten Schenk, Stevens en Suk op

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

29 maart 2018 – Go Ahead Eagles heeft de contracten van een drietal spelers formeel opgezegd. Xandro Schenk, Sonny Stevens en Joey Suk mogen van de club op zoek naar een andere club. De Deventenaren houden een slag om de arm door te zeggen dat zij na de formele opzegging mogelijk nog wel met de spelers in gesprek gaan.

Dat geldt echter niet voor Stevens. De doelman van Go Ahead Eagles heeft aangegeven dat hij de club definitief gaat verlaten. De 25-jarige keeper kwam in de zomer over van FC Twente en miste dit seizoen nog geen minuut. De opvolger van Stevens is al bekend: Hobie Verhulst. Woensdag maakte Go Ahead Eagles bekend dat de doelman overkomt van FC Volendam.

Het vertrek van Schenk en Suk staat nog niet helemaal vast. De 24-jarige Schenk tekende begin 2013 een contract in Deventer. Suk keerde de afgelopen zomer na een afwezigheid van vier jaar terug in De Adelaarshorst.

Reacties

gerelateerd