Vraagtekens bij Barcelona over fysieke gesteldheid Messi

29 maart 2018, 08:30

Het is nog maar de vraag of Lionel Messi zaterdag tegen Sevilla in actie komt voor FC Barcelona. De sterspeler van de Catalanen liet deze week twee interlands schieten wegens een vermeende hamstringblessure. Donderdag ondergaat de Argentijn in Barcelona medische tests.

Trainer Ernesto Valverde kan nog niet veel kwijt over de fitheid van Messi. "We weten niet veel over zijn fysieke conditie, maar donderdag zal hij een medische test ondergaan om hier meer over te weten komen", aldus de coach via de officiële kanalen van de club. Valverde zegt dat Messi de blessure niet tijdens de laatste competitiewedstrijd tegen Athletic Bilbao (2-0) heeft opgelopen. "Messi eindigde de wedstrijd tegen Athletic zonder problemen. We hopen dat het niets ernstigs is."

Blessure Digne

Waar onduidelijkheid is over de blessure van Messi, daar is wel duidelijk dat Lucas Digne de komende drie weken niet inzetbaar is. De Catalanen melden dat de Fransman niet ongeschonden uit de interlandperiode is gekomen. Digne, die met Frankrijk 76 minuten speelde tegen Colombia, heeft een dijbeenblessure opgelopen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen