Miljonair Azimi: "Fifty/fifty dat ik Roda JC overneem"

29 maart 2018, 13:19

Salar Azimi is een naam die in de toekomst mogelijk vaker zal vallen in de Nederlandse voetbalwereld. De zakenman wil dolgraag een club overnemen, het liefst Roda JC. De kans dat de Iraniër de nieuwe eigenaar wordt van de Limburgse club is vijftig procent, zegt Azimi zelf.

Het is echter nog maar de vraag of de interesse wederzijds is. Roda JC-directeur Wim Collard liet eerder weten dat hij Azimi niet bij de club vindt passen. "Laat ik het zo zeggen: het dossier loopt nog. Ik onderhoud goed contact met onze tussenpersoon, die de gesprekken voert met Roda. Het is nog steeds fifty/fifty dat ik de club overneem. Ik zie mezelf wel zitten, in Limburg, op het ereterras. Naast Frits Schrouff, een geweldige man", aldus Azimi in gesprek met het Algemeen Dagblad.

"Ik ben een simpele boer. Maar wel een hardwerkende boer. Met die mentaliteit kan ik Roda uit het slop trekken. Zo zijn al mijn verhalen namelijk uitgekomen", gaat Azimi verder. De Iraniër zegt meer ijzers in het vuur te hebben. "Er zijn nog twee clubs waarmee ik in gesprek ben. Eén in Nederland en één in België. Nee, welke zeg ik niet. Wat vaststaat: er komt een dag dat ik een eigen club heb. Die belofte doe ik je zwart op wit."

Geen FC Groningen

Hoewel Azimi niet wil zeggen met welke clubs hij nog meer in gesprek is, staat vast dat FC Groningen er niet een van is. "Je moet gevoel hebben bij een club. Een tussenpersoon benaderde me onlangs met de vraag of ik interesse heb in FC Groningen. Nee. Heb ik niks mee. Dat gevoel heb ik wél bij Roda. Ook omdat het alleen maar beter kan. Ik beloof geen Champions League-voetbal, wel dat Roda een stabiele eredivisionist wordt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen