Dolberg krijgt bondscoach Denemarken binnenkort op bezoek

28 maart 2018, 23:17

Kasper Dolberg mag blijven hopen op het WK met Denemarken. Bondscoach Age Hareide komt binnenkort naar Nederland om te horen hoe het met de twintigjarige Ajax-spits gaat. Dolberg speelde dit kalenderjaar nog geen minuut, omdat hij kampt met een voetblessure. De Deen traint sinds vandaag (woensdag) wel weer met de groep mee.

Hareide gaat een rondje maken langs verschillende spelers. "Ik ga naar Nederland om Lasse Schöne en Kasper Dolberg te zien", zegt Hareide tegen het Deense SN. "Om te horen hoe het na zijn blessure met hem (Dolberg, red.) is gegaan. De hele maand april zal druk worden met het volgen van de internationals." Dolberg speelde tot dusver vier interlands, waarin hij één keer scoorde.

Denemarken oefende afgelopen week tegen Chili (0-0) en [a,https://www.fcupdate.nl/voetbaluitslagen/288920/vriendschappelijk-denemarken-panama/,_blank,Panama (1-0 winst)]. Na afloop van het clubseizoen staan oefenwedstrijden tegen Zweden en Mexico op het programma. Op het WK treffen de Scandinaviërs Peru, Australië en Frankrijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen