Lieder vindt zijn disciplinaire schorsing van Eindhoven onterecht

28 maart 2018, 21:41

Mart Lieder vindt zijn disciplinaire schorsing bij FC Eindhoven onterecht. De topscorer van de Jupiler League hoeft zich tot zaterdag niet te melden bij de selectie en moet meetrainen met Eindhoven onder negentien jaar. Lieder moet daardoor de competitiewedstrijd van vrijdag tegen koploper NEC laten schieten.

"Ik heb mij maandag laten behandelen voor een blessure bij mijn eigen fysiotherapeut, dit in overleg met de medische staf van de club. Dit gebeurt vaker. Ik miste daardoor een training. Alles uiteraard met het doel om zo snel mogelijk weer fit te zijn", laat Lieder volgens De Telegraaf weten in een verklaring.

De spits, goed voor 23 doelpunten, is zich van geen kwaad bewust. "De trainer (David Nascimento, red.) heeft dit opgevat dat ik hem heb gepasseerd in de communicatie en heeft mij daarom geschorst. Als je als trainer dingen anders wil, praat je erover als volwassenen. Dan is het uit de wereld wat mij betreft en ga je samen weer verder. In het belang van Eindhoven, maar de trainer heeft er een andere mening over. Die heb ik dus helaas te accepteren."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen