Feyenoord wacht op centen voor De Vrij en stapt naar CAS

28 maart 2018, 20:22

Feyenoord probeert via sporttribunaal CAS de laatste centen te ontvangen van Lazio. Stefan de Vrij maakte in de zomer van 2014 de overstap naar Rome, maar is het laatste gedeelte van de transfersom nog niet overgemaakt. Volgens Italiaanse media is Lazio in een hackerstruc getrapt en kwam het geld in verkeerde handen terecht.

Het zou gaan om een laatste bedrag van twee miljoen euro. "Over bedragen en details praten wij nooit", zegt een woordvoerder van Feyenoord tegen het Algemeen Dagblad. "Maar omdat wij de laatste termijn van de transfersom van Lazio Roma niet op onze rekening hebben ontvangen, hebben we de zaak geruime tijd geleden aanhangig gemaakt bij het CAS. We zijn in afwachting van de uitspraak."

Vanuit Italië kwam woensdag het bericht dat het geld, bestemd voor Feyenoord, gestolen is door internetoplichters. Lazio liet zich in de val lokken door een zogenaamde phishingmail, die de indruk wekte dat de mail afkomstig was van Feyenoord. Het geld ging inderdaad naar een Nederlandse rekening, maar niet naar die van de Rotterdammers. Italiaanse justitie heeft zich al een tijdje over de merkwaardige zaak gebogen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen