Vente: "Op dit moment ziet de club mij als tweede spits"

28 maart 2018, 19:46

Dylan Vente (18) proeft vertrouwen van Feyenoord en daarom gaat de jonge spits binnenkort zijn contract verlengen. Woensdag werd bekend dat beide partijen een principeakkoord hebben bereikt over contractverlenging tot medio 2022. "Ik heb de afgelopen periode goede gesprekken gehad met technisch directeur Martin van Geel", zegt Vente.

"Daaruit bleek dat Feyenoord veel vertrouwen in mij heeft", gaat het Feyenoord-talent verder op de website van zijn management Wasserman. "Dat geeft mij dus ook vertrouwen om zo door te gaan. Op dit moment ziet de club mij als tweede spits. Volgend jaar zal ik hoogstwaarschijnlijk ook mijn wedstrijden gaan spelen in Jong Feyenoord. Het is voor mij heel belangrijk om veel aan spelen toe te komen."

In zijn eerste seizoen waarin Vente serieus mag ruiken aan het echte werk, maakt hij kans op een prijs. Over een maand speelt Feyenoord de bekerfinale tegen AZ. "De bekerfinale tegen AZ is voor ons dé wedstrijd van het jaar. De beker is de enige prijs die we nog kunnen winnen. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat de wedstrijden in de competitie er niet meer toe doen. Die zijn ook nog belangrijk, voor de stand op de ranglijst. Het zou dus mooi zijn als ik in de wedstrijden die ons dit seizoen nog te wachten staan, nog van waarde kan zijn voor het team."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen