Heracles neemt afscheid van Castro en zeven anderen

28 maart 2018, 16:26

Heracles Almelo heeft besloten acht aflopende contracten niet te verlengen, waaronder die van aanvoerder Bram Castro. In onderling overleg vertrekt de doelman transfervrij , meldt de club woensdag via de officiële kanalen. Castro zag vorige zomer een transfer naar AA Gent nog afketsen.

Ook de aflopende contracten van Gor Agbaljan, Renze Fij, Kai Huisman, Daryl van Mieghem (verhuurd aan De Graafschap) en Jaroslav Navratil krijgen geen vervolg in het Polman Stadion. Heracles licht daarnaast de optie in het contract van Roland Baas niet, en is de verbintenis van Tim van den Berg opgezegd. "We zijn deze spelers dankbaar voor hun inzet voor onze club. We wensen hen veel succes in hun verdere carrière", zegt technisch manager Mark-Jan Fledderus. Huurlingen Zeki Erkilinc (FC Twente) en Paul Gladon (Wolverhampton Wanderers) keren weer terug naar hun werkgever.

Niels Leemhuis blijft wel in Almelo, want de optie in het contract van de middenvelder is gelicht. Tevens zijn de Heraclieden in gesprek om met doelman Michael Brouwer te verlengen. Ook heeft de club de intentie om na dit seizoen door te gaan met Peter van Ooijen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen