ADO wil verlengen met Meijers en Beugelsdijk, hoop op Kishna

ADO wil verlengen met Meijers en Beugelsdijk, hoop op Kishna

28 maart 2018 – ADO Den Haag hoopt nieuwe contracten te kunnen sluiten met Aaron Meijers en Tom Beugelsdijk. Het duo beschikt over een aflopend contract, maar kan bijtekenen in de Hofstad. Daarnaast hoopt de Eredivisie-middenmoter ook op een nieuwe samenwerking met Ricardo Kishna, al is dat absoluut nog geen uitgemaakte zaak.ADO heeft deze week de aflopende contracten van de spelers opgezegd. "De CAO bepaalt dat wij de spelers voor 1 april officieel op de hoogte moeten brengen van het opzeggen van de overeenkomst. Maar ik ben met al die spelers al langere tijd in gesprek", reageert manager voetbalzaken Jeffrey van As. Aanvoerder Meijers en Beugelsdijk kunnen blijven. "Met beide heren lopen de gesprekken op dit moment", zegt Van As. "Ik heb het gevoel dat zij openstaan voor een langer verblijf in Den Haag. Met Aaron heb ik het zelfs voorzichtig al gehad over de periode na zijn loopbaan. Dat geeft aan dat het gevoel goed is."

Ricardo Kishna wordt dit seizoen gehuurd van SS Lazio, maar zag die deal in het water vallen door een zware knieblessure van de aanvaller. Van As hoopt dat er een nieuwe samenwerking kan worden gesloten. "Een fitte Ricardo is natuurlijk altijd welkom bij ons. Maar hij zit nog midden in zijn herstel. Aan het eind van het seizoen weten we meer over zijn fitheid. Voor een langer verblijf zijn meerdere partijen nodig. Lazio, maar natuurlijk ook Ricardo zelf. Dat volgen we uiteraard op de voet en we proberen daar zeker al wat voorwerk in te doen."

Tim Coremans, Edouard Duplan en Trevor David worden door ADO nog even in de wachtkamer gezet. Hun contracten zijn formeel opgezegd, maar ADO heeft de deur nog niet helemaal gesloten.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 23 juli 2019

  2. maandag 22 juli 2019